Jump to content
PhilHibbs

Basic Roleplaying and Glorantha forums empty?

Recommended Posts

I am pretty sure it is the same for everybody. If you use the "Unread Content" link in the upper right on the page you can get to any topics updated since you last read them, including those in the BRP and Glorantha sections.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Rick Meints said:

I am pretty sure it is the same for everybody. If you use the "Unread Content" link in the upper right on the page you can get to any topics updated since you last read them, including those in the BRP and Glorantha sections.

Indeed, but there's no way to reply, or to post a new topic.

Hopefully it can be fixed soon. Has someone been playing with the controls?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not quite, at least not from my vector. Can get into the main BasicRoleplaying forum, but subforums provide this: 

"Sorry, there is a problem

You do not have permission to view this content.

Error code: 2F173/H"

Whats the word @Trifletraxor? Maintenance?

SDLeary

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, SDLeary said:

Not quite, at least not from my vector. Can get into the main BasicRoleplaying forum, but subforums provide this: 

"Sorry, there is a problem

You do not have permission to view this content.

Error code: 2F173/H"

Which subforums are giving you this? The BRP forum doesn't have subforums. Previously the threads in the Glorantha forum weren't showing up, but I could see the two subforums there (13G and the Guide group read) and their threads, and those are still showing up for me fine now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is everybody good now?

I didn't see this error-report before.  If memory suffices, though, I was using the forums with no errors about the times folks were reporting issues....

Having poked at it at 6pm PST, Mon 22 Oct, I see no sign of errors.

About 3h ago, I posted onto a thread in Glorantha (main forum) with no issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Steve said:

Which subforums are giving you this? The BRP forum doesn't have subforums. Previously the threads in the Glorantha forum weren't showing up, but I could see the two subforums there (13G and the Guide group read) and their threads, and those are still showing up for me fine now. 

Sorry... said subforum, meant thread. First two threads at least.

SDLeary

EDIT: Just having gone back, it seems to be all threads in that forum. Can see things via Unread Content, but once I click to try to get into the thread, that pesky error message.

Edited by SDLeary
More information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...