Jump to content

Recommended Posts

Other members - do you experience this error that Max_Writer reports too?

No problems here. Maybe the trouble is in Max_Writer's computer setup, hmm? Perhaps a more detailed description of the problem would shed some light into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can no longer paste things into the forums?  I've tried the paste button and the word paste button but nothing seems to work.  Little help?

 

Working in IT, have you tried turning it off and back on again?

 

It fixes 90% of issues. Either coming out of the browser and going back in, or rebooting the computer normally works wonders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had a go at uploading a pdf to the downloads and a jpg to the gallery but got a message saying that I can't upload those files!

 

Also tried to email Trif but got a message saying that you can't receive mail at the moment.

 

Am I banned :(

 

Looks good though!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delayed answer here, just got back from a trip to Scotland and the Continuum Convention in Leicester (great fun!).

 

I'll get around to this by the end of the week. Added it to the bug list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't find any obvious solutions problems on a quick scan. Before I get support, other members, are MrJealousy's bugs reproducible? All members should have the same permissions from what I can see in the admin control panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if this counts as a bug report, but it seems the member Trifletraxor cannot receive any new messages at this time - any idea how we should get in touch with you?  :b2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I'll have to check that.

I get an email whenever i get a private message so that's a way, or you can use trifletraxor at outlook dot com until I get it fixed.

Lot of stuff at work currently, but I'll get around to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like I can upload images to my gallery.

But I'm still getting "Error You aren't permitted to upload this kind of file" when i try to upload a pdf to Invision Power Board / Downloads / Fantasy/Historic / Classic RuneQuest

It's less than 2mb and doesn't exceed the 20mb limit...

 

I'm in no great rush, I've just got something to share.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried to tweek a couple of settings. Could you try uploading the pdf again?

Awesome!

 

Please peruse my Return to Griffin Mountain in the Fantasy/Historic, Classic RuneQuest downloads section.

 

Cheers Triff!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way we could get the upload limit raised to say double? Lol. I'd bother you a WHOLE lot less

I'll see what I can do when I'm back from Kraken. Packing now, heading down to Germany tomorrow! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've sent requests to the authors of the files reported broken to have them reuploaded. Those I don't get a response for I'll delete after a couple of weeks. Please continue report broken files. This can also be done using the "Is this file broken?" link on the download page.

 

@SokMunki - the middle file you report I don't find even find the description of. Could you point a link to where you tried download it? (Might have been removed by the author).

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's some problem with RSS/Atom feeds like http://basicroleplaying.org/rss/blog/. When I view them with my web browser, they seem to work fine but when I try to access them with my feed reader application (Icedove a.k.a. Mozilla Thunderbird) I get: " This RSS feed has been disallowed". Same thing with W3C Feed Validator. The Last 10 Submissions RSS Feed seems to work fine however.

 

Also, there no longer seems to be a general "New Posts" feed. This seems to be a feature of the new Invision Power Board forum so may be an intentional (lack of a) feature.

 

For those who haven't noticed, the feeds are accessible from the red button on the bottom left of the page. Most of the feeds listed are not related to Basic Roleplaying Central but rather Invision Power Board.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something I noticed:

Some of the 'rank' symbols don't display properly, depending on the browser used. Well, at least for me. Here's a couple examples:

Chrome
Capture_zpskbhlnslh.png

Internet Explorer 11
Capture1_zpsdrc3smhk.png

Firefox doesn't show the 'dots' in the rank.

Edited by K Peterson

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been looking through the settings without finding any obvious reasons for download fails or password loops.

Please report if you continue to experience download fail, include the browser you used and if it was a single specific file or multiple files.

Are you still experiencing password loops clanrence? If so I'll open a support thicket to have it investigated?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried multiple files.

Internet Explorer tells me: "Sorry there is a problem, something went wrong, error code EX2."

Firefox tells me: "File not found, Firefox can't find the file, Check the file name for capitalization or other typing errors.

Check to see if the file was moved, renamed or deleted."


 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...